top of page

Kevytyrittäjyys  - Helppo tapa kohti yrittäjyyttä

Vain 0,99% palvelumaksu,

ei kiinteitä kuukausikuluja.

Hyödynnä pysyvä etu! Rekisteröidy ilmaiseksi ja varmistat itsellesi 0,99% palvelumaksun pysyvästi. Älä missaa tilaisuutta!

Nopea & turvallinen

Käyttäjä

-ystävällinen

24/7 tekoälyn tuki

4 000+
rekisteröitynyttä käyttäjää
tasku 99.png
0€
Liittyminen & laskuttaminen
Palvelumaksu TASKULASKU.fi , edut, asiakaspalvelun sekä laskutusalustamme käytön. Veloitamme nämä maksut vasta kun saat palkan tehdystä työstä.

Taskulasku tarjoaa sinulle vaihtoehdon kevyempään yrittämiseen, ilman sitoumuksia tai kalliita kuukausimaksuja.

Aloittaminen on helppoa ja ilmaista, hyppää mukaan matkaan!

Tervetuloa Taskulaskun maailmaan, missä kevytyrittäjyys muuttuu vaivattomaksi ja mukavaksi kokemukseksi. Meidän kauttamme löydät täydellisen tavan harjoittaa yrittäjyyttä, ilman monimutkaisia sitoumuksia ja kalliita kuukausimaksuja.

Aloita Ilmaiseksi ja Helposti Aloittaminen Taskulaskun kanssa on sekä helppoa että ilmaista. Rekisteröitymällä palveluumme, voit aloittaa yrittäjyytesi matkan ilman suuria aloituskustannuksia. Meidän ratkaisumme on suunnattu erityisesti niille, jotka etsivät joustavuutta ja keveyttä yrittäjän arjessaan.

Kevytyrittäjyyden Edut Taskulaskussa Taskulaskun avulla voit keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi – työsi tekemiseen ja asiakkaidesi palvelemiseen. Me huolehdimme laskutuksesta, kirjanpidosta ja veroasioista, jotta sinä voit käyttää aikasi ja energiasi tehokkaammin.

  • Ei Paperisotaa: Unohda kirjanpidon ja verotuksen monimutkaisuudet. Me pidämme huolen näistä puolestasi.

  • Joustava Työskentely: Voit työskennellä milloin ja missä haluat, ja laskuttaa asiakkaitasi kätevästi kauttamme.

  • Läpinäkyvät Ehdot: Ei piilotettuja kuluja tai epäselviä ehtoja. Tarjoamme selkeän ja reilun palvelun.

Liity Onnistuneiden Kevytyrittäjien Joukkoon Liity tänään Taskulaskuun ja koe, kuinka yrittäjyys voi olla sekä palkitsevaa että huoletonta. Olitpa sitten aloitteleva freelancer tai kokenut ammattilainen, meidän palvelumme on suunniteltu tukemaan sinua jokaisessa askeleessasi.

Kevytyrittäjyys tuo joustavuutta

Kevytyrittäjyys on joustava tapa toimia yrittäjänä ilman perinteisen yrityksen perustamiseen liittyviä byrokraattisia haasteita. Kevytyrittäjä voi laskuttaa omasta työstään ilman omaa yritystä hyödyntäen kevytyrittäjyyspalveluita. Tämä mahdollistaa työskentelyn omalla aikataululla ilman suurta sitoutumista ja helpottaa taloushallinnon hoitamista. Kevytyrittäjyys sopii hyvin esimerkiksi freelancer-työskentelyyn tai tilapäiseen lisäansioon ilman suurta sitoutumista.

Laskutuspalvelut
Laskutuspalvelut

Hienoa kaveri! Olet askeleen
lähempänä kevytyrittäjyyttä!

Laskutuspalvelu

Kevytyrittäjyyden aloittaminen

Aloittaminen on helppoa! Rekisteröidy ensin Taskulaskun käyttäjäksi ja täytä profiilisi tiedot, kuten yhteystietosi, tilinumerosi ja verokorttisi.

Kun rekisteröityminen on suoritettu, voit alkaa laskuttaa tehdystä työstä.

Laskutat asiakkaitasi laskutuspalvelumme kautta, ja Taskulasku hoitaa verojen ja sosiaaliturvamaksujen maksamisen puolestasi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä työntekoon ilman suurta hallinnollista taakkaa.

Aloittaessaan kevytyrittäjänä kannattaa myös tutustua omiin oikeuksiinsa ja velvollisuuksiinsa, kuten verolainsäädäntöön ja mahdollisiin vakuutustarpeisiin. Lisäksi kannattaa pitää kirjaa omista tuloista ja menoista, jotta taloudellinen tilanne on helpompi hallita.

2

Asiakashankinta

Verkostoidu: Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa, liity alan verkostoihin ja osallistu tapahtumiin tai seminaareihin. Verkostoituminen voi johtaa uusiin asiakaskontakteihin.

Referenssit ja suositukset: Tyytyväiset asiakkaat voivat olla paras markkinointivälineesi. Pyydä heiltä suosituksia ja pyydä heitä suosittelemaan sinua muille.

Markkinointi: Luo itsellesi markkinointimateriaalia, kuten verkkosivusto, portfolio tai someprofiilit. Tee markkinointia oman osaamisesi ympärille ja käytä somea hyväksesi esitellessäsi töitäsi.

Alan foorumit ja ilmoitustaulut: Osallistu keskusteluihin ja jaa osaamistasi alan foorumeilla. Joissain foorumeissa voi myös olla mahdollista mainostaa omia palveluitaan.

Freelancer-alustat: Rekisteröidy freelancer-alustoille, kuten Upwork, Fiverr, tai muut alustat, jotka voivat auttaa sinua löytämään asiakkaita.

Henkilökohtaiset tapaamiset: Tarjoa ilmaisia konsultaatioita tai tapaamisia potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Tämä voi auttaa rakentamaan luottamusta ja antaa sinulle mahdollisuuden esitellä osaamistasi.

Käytä nykyistä verkostoasi: Hyödynnä kontaktejasi ja kerro heille, että tarjoat palveluitasi kevytyrittäjänä. He saattavat tietää potentiaalisia asiakkaita sinulle.

Asiakkaiden hankkiminen kevytyrittäjänä voi vaatia hieman aikaa ja vaivaa, mutta keskittyminen oman osaamisesi markkinoimiseen ja aktiivinen verkostoituminen voivat auttaa sinua löytämään asiakkaita. Jatkuva asiakassuhteiden hoitaminen ja hyvä työn laatu voivat myös johtaa suositusten ja jatkotyötilausten saamiseen.

3

Oman työn hinnoittelu

Kevytyrittäjän tulo voi vaihdella suuresti riippuen useista tekijöistä, kuten työn määrästä, työn luonteesta, hinnoittelusta ja asiakaskunnasta. On tärkeää huomioida, että kevytyrittäjänä toimiminen tuo mukanaan omat kustannuksensa, kuten laskutuspalvelun maksut ja verojen maksaminen.

Työsuhteen ja kevytyrittäjyyden välillä on eroja. Työsuhteessa palkka on yleensä ennalta sovittu kuukausittainen tai tuntipalkka, ja siinä on usein vakioedut, kuten lomat ja sairausloma, joita kevytyrittäjänä näitä ei välttämättä ole.

Kevytyrittäjänä toimiminen tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden päättää omasta hinnoittelusta ja työmäärästä, mikä voi johtaa suurempaan ansaintaan verrattuna perinteiseen työsuhteeseen. Jos kevytyrittäjä pystyy hankkimaan jatkuvia asiakkaita ja tekemään töitä tehokkaasti hyvällä hinnalla, tämä voi tuoda suurempia tuloja verrattuna perinteiseen työsuhteeseen.

4

Toiminnan kehittäminen

Laajenna palveluvalikoimaa: Tarjoa uusia palveluita tai tuotteita nykyisille asiakkaillesi. Esimerkiksi, jos olet graafinen suunnittelija, voit lisätä valikoimaasi uusia suunnittelupalveluita.

Erikoistuminen: Keskity omaan erityisosaamiseesi ja erikoistu tiettyyn alaan. Tämä voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoista ja houkuttelemaan uusia asiakkaita.

Verkostoidu ja yhteistyö: Luo verkostoja muiden kevytyrittäjien tai yritysten kanssa. Yhteistyö muiden kanssa voi avata uusia mahdollisuuksia ja auttaa palveluiden laajentamisessa.

Asiakaspalautteen hyödyntäminen: Kuuntele asiakkaitasi ja hyödynnä heidän palautettaan kehittääksesi palveluitasi paremmiksi. Tyytyväiset asiakkaat voivat myös suositella sinua muille.

Markkinointi ja brändäys: Kehitä brändiäsi ja markkinoi palveluitasi aktiivisesti. Panosta markkinointiin ja käytä erilaisia kanavia tavoittaaksesi uusia asiakkaita.

Kouluttaudu ja kehity: Pysy ajan tasalla alasi uusista trendeistä ja kehityksistä. Kouluttaudu ja kehitä jatkuvasti omaa osaamistasi.

Automatisoi ja delegoi: Käytä työkaluja ja järjestelmiä, jotka auttavat sinua automatisoimaan rutiinitoimintoja. Tarvittaessa harkitse myös avun palkkaamista tai delegointia, jotta voit keskittyä ydintehtäviisi.

Miksi aloittaa kevytyrittäjyys?

Tule kevytyrittäjäksi: Joustava ja tehokas tapaa työskennellä

Haluatko olla itsenäinen ammattilainen ilman perinteisen yrittäjyyden monimutkaisuutta? Kevytyrittäjyys on ratkaisu sinulle. Kevytyrittäjänä voit nauttia yrittäjyyden vapaudesta ja joustavuudesta ilman, että sinun tarvitsee huolehtia yrityksen perustamiseen liittyvistä byrokraattisista prosesseista.

Mikä tekee kevytyrittäjyydestä houkuttelevan?

Kevytyrittäjänä toimiminen on erinomainen valinta monille ammattilaisille. Olitpa sitten luovan alan freelancer, rakennusalan asiantuntija, siivouspalveluiden tarjoaja tai logistiikka-alan ammattilainen, kevytyrittäjyys tarjoaa sinulle vapauden keskittyä osaamiseesi. Tämä yrittämisen muoto soveltuu erinomaisesti myös sivutoimisille yrittäjille tai niille, jotka ovat vasta aloittelemassa yrittäjän polulla.

Kevytyrittäjyys: Helppo tapa aloittaa

Toisin kuin perinteisessä yrittäjyydessä, kevytyrittäjänä aloittaminen on nopeaa ja vaivatonta. Sinun ei tarvitse rekisteröidä toiminimeä tai huolehtia monimutkaisesta kirjanpidosta ja veroasioiden hoidosta. Kevytyrittäjyyspalvelut tarjoavat helpon tavan laskuttaa työstäsi, ja ne huolehtivat puolestasi taloushallinnon rutiineista.

Kevytyrittäjänä menestyminen

Menestyäksesi kevytyrittäjänä, sinun on hyvä keskittyä verkostoitumiseen, laadukkaiden palveluiden tarjoamiseen ja asiakassuhteiden rakentamiseen. Kevytyrittäjyys antaa sinulle vapauden kokeilla ja kasvattaa liiketoimintaasi joustavasti, ilman pitkäaikaisia sitoumuksia.

Aloita kevytyrittäjänä jo tänään

Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi ja haluat hyödyntää kevytyrittäjyyden tarjoamia mahdollisuuksia, aloittaminen on helppoa. Liity kevytyrittäjäksi jo tänään ja aloita matkasi kohti joustavampaa ja itsenäisempää työelämää.

Aloita kevytyrittäjyys ilmaiseksi Taskulaskulla

bottom of page