top of page

Mitä Kevytyrittäjyys Maksaa? Selvitä, Mistä Laskutuspalvelun Hinta KoostuuKevytyrittäjyys tarjoaa taloudellisen ja helpon tavan aloittaa yrittäjyys. Ymmärtääksesi paremmin, mistä kustannukset koostuvat, tutustu seuraaviin seikkoihin.

Kevytyrittäjyyden Kustannukset:

  1. Aloitus on Ilmainen: Rekisteröityminen laskutuspalveluihin, kuten Taskulaskuun, ei maksa mitään. Aloitat maksamaan vasta, kun laskutat asiakkaitasi.

  2. Tarvike- ja Välinehankinnat: Tarvitsemasi työvälineet, kuten laitteet ja tarvikkeet, ovat henkilökohtaisia kuluja, jotka riippuvat valitsemastasi toimialasta.

  3. Laskutuspalvelun Maksut: Taskulaskun palvelumaksu on vain 1,49% laskutuksen arvonlisäverottomasta summasta. Tämä kilpailukykyinen hinta kattaa laskutuksen käsittelyn ja muut laskutuspalvelun tarjoamat edut.

Esimerkki: Lähetät 1240 euron laskun (1000 € + alv 24 %) Taskulaskun kautta. Palvelumaksu olisi tässä tapauksessa noin 14,90 euroa.

  1. Vakuutukset ja Muut Kulut: Tarkista, sisältyvätkö vakuutukset Taskulaskun palvelumaksuun vai veloitetaanko niistä erikseen. Vakuutusturva voi vaihdella palveluiden välillä.

  2. Yrittäjän Eläkevakuutus (YEL): Jos täytät YEL-kriteerit, YEL-vakuutus on hankittava. Kevytyrittäjyyden kustannukset voivat kasvaa, jos toimintasi ylittää YEL-kynnyksen.

  3. Veroedut ja Kirjanpitovelvollisuus: Vaikka kevytyrittäjyys Taskulaskun kautta on edullista, et pääse hyötymään samoista veroeduista kuin y-tunnukselliset yrittäjät, eikä sinulla ole kirjanpitovelvollisuutta.

Comments


bottom of page